Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jan. 2020

Izmenjevalnica oblačil v Mladinskem centru Idrija

V Mladinskem centru Idrija se zavedajo, da izmenjava oblačil pomeni svež veter v naši garderobi, manjšo potrošnjo, posledično pa privarčujemo in zmanjšamo količino odpadkov. Koncept izmenjave in trajnosten način življenja želijo ohraniti in nadgraditi tudi v idrijski lokalni skupnosti, zato so v svojih prostorih organizirali zimsko izmenjevalnico oblačil.

Vsak/a je lahko s seboj prinesel/a svoja zimska oblačila in dodatke, ki jih ne potrebuje več, med že prejetim pa si je bilo mogoče izbrati nekaj modnih kosov za popestritev svoje domače garderobe. In kaj je najboljše? Na izmenjevalnicah se oblačila stalno menjujejo! Če si torej pred nekaj minutami pregledal/a že vsa oblačila in dodatke, je lahko situacija že čez nekaj minut popolnoma drugačna, saj z novimi udeleženci/kami pridejo tudi novi modni kosi.

Poskrbeli pa so tudi za poseben »chill kotiček«, kjer se je bilo možno usesti, popiti tople napitke in se posladkati s piškoti. Za prijetno glasbeno ozadje pa je ves čas skrbela DJ Looni, ki je pričarala prav poseben "vibe" na dogodku. Veseli so bili dobrega odziva sokrajanov.

Vir in foto: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81180

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino