Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jun. 2019

Izpolnite vprašalnik: Raziskava Evroštudent VII

EVROŠTUDENT VII je znanstvena mednarodna raziskava o socialnih in ekonomskih razmerah študentov, ki jo za Slovenijo izvaja Pedagoški inštitut. Študente sprašuje o njihovem študiju in življenjskih pogojih, kot so vstop v visoko šolstvo, značilnosti in časovna razporeditev študija, delo ob študiju, stroški in stanovanjske razmere, mobilnost ter počutje.

Ker je vaše mnenje pomembno in lahko prispeva k izboljšanju položaja študentov ter kakovosti visokošolskega študija v Sloveniji, vas vabimo, da do 15. junija 2019 namenite približno 30 minut vašega časa in izpolnite vprašalnik.

Rezultati bodo objavljeni pomladi 2021.

Več o projektu in preteklih raziskavah si preberite tukaj.

Vir: uredištvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69082

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino