Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2019

Izziv za Facebook razvijalce

Developer Circles je globalna mreža lokalnih skupnosti, ki so jo ustvarili razvijalci, za razvijalce. Pridružite se svojemu lokalnemu krogu in se udeležite srečanj, sodelujte v Facebook skupinah in se učite prek usposabljanj in dostopa do najnovejših Facebook-ovih tehnologij.

Developer Circles začenjajo tretji letni izziv Skupnosti Developer Circles. Cilj je združiti razvijalce iz celega sveta, da bi ustvarili programsko opremo z uporabo React360, Spark AR ali HTML5 Games. Razvijalci ste vabljeni, da predložite programsko opremo v eni od treh kategorij:

  • Produktivnost in uporabnost,
  • igre in zabava ter
  • družbeno dobro.

S sodelovanjem v izzivu boste imeli priložnost naučiti se novih veščin, spoznati nove ljudi, izzivati sebe in osvojiti odlične nagrade! Več informacij in podrobnosti najdete na spletni strani. Rok za prijavo je 20. september 2019, do 17h (ET).

Vir: Developer Circles from FB
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99172

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino