Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Jan. 2021

Januarsko dogajanje v CZM-ju

Novo leto, nove aktivnosti! Tudi januarja bo v Centru za mlade Domžale pestro.

Zaradi velikega zanimanja ponavljajo delavnico osnove grafičnega oblikovanja. Tečaj je sestavljen iz dveh spletnih srečanj, ki bosta potekali v ponedeljek, 18. in 25. 1. 2021, ob 18. uri.

Če radi ustvarjate, se jim lahko pridružite na delavnicah poslikave nakupovalnih vrečk in izdelave stenske tapiserije. Zakaj ne bi novo leto začeli s platneno vrečko s stilom in novo stensko dekoracijo? Poslikava vrečk bo potekala v dveh delih, 15. in 22. 1. 2021, ob 18. uri, izdelava stenske tapiserije pa 21. 1. 2021, ob 17. uri. Obe ustvarjalni delavnici in osnove grafičnega oblikovanja sta namenjeni mladim do 30. leta in sta brezplačni.

Konec januarja vas čaka prva letošnja medgeneracijska delavnica izdelava brošk iz jeansa. Za odrasle, mlade in najmlajše pod vodstvom staršev. Delavnica bo potekala 28. 1. 2021.

S 25. januarjem začenjajo z novim sklopom tečaja nemškega jezika. Prijave zbirajo za začetni in nadaljevalni tečaj, izvedel se bo tisti za katerega bodo prejeli več prijav. Že sedaj vam lahko namignejo, da bodo v februarju odprli nove sklope tečajev tujih jezikov. Spremljajte jih!

Tudi v novem letu nadaljujejo s spletno vadbo, z jogo in pilatesom! Vadba je namenjana mladim do 30. leta in je brezplačna.

Ne pozabite na petkova kvizovanja, izziv pred začetkom vikenda. Vsak petek bodo na FB profilu(@czm.domzale) in IG profilu (@czm_domzale) objavili nov kviz.

Ste našli kakšno aktivnost zase? Vse aktivnosti bodo potekale preko aplikacija Zoom. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Število mest je omejeno. Več informacij najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55157

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino