Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Dec. 2021

Javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov ali projektov

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper je objavil javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov ali projektov v letu 2022.

Prvi rok za prijavo se izteče 17. januarja 2022.

Zavod za mladino, kulturo in turizem bo tudi letos prek javnega razpisa sofinanciral programe in projekte, ki jih pripravijo in izvajajo mladi med 15. in 29. letom starosti in so namenjeni mladim. Na razpis se z različnimi vsebinami lahko prijavijo tako mladi posamezniki kot tudi neformalne skupine mladih in mladinske organizacije. Med vsebine, ki so upravičene do sofinanciranja, sodijo koncerti, gledališki in stand up večeri, izobraževalne in kreativne delavnice ter predavanja, festivali, športne aktivnosti, literarni, filmski večeri, potopisna predavanja in aktivnosti za pomoč in podporo pri premagovanju omejitev, ki jih za mlade prinaša COVID-19.
Kot pojasnjujejo v koprskem Zavodu, je namen javnega razpisa spodbuditi aktivno participacijo mladih in podpreti izvedbo programov ali projektov, ki jih izvajajo mladi za mlade in prispevajo k aktivnemu delovanju mladih v lokalnem okolju ter osebnem razvoju mladih. Prvi rok za prijavo na razpis je 17. januar, drugi pa 12. september 2022.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

94956

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino