Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Dec. 2021

JAVNI ZAVOD SOTOČJE MEDVODE ODPRL NOVO ENOTO DNEVNEGA CENTRA

Javni zavod Sotočje Medvode je lani skupaj z Občino Medvode pripravil lokalno strategijo za mlade, ki je bila na občinskem svetu sprejeta konec leta 2020.

Eden od ciljev strategije je zagon novih enot dnevnih centrov v šolskih okoliških posameznih krajevnih skupnosti, saj je občina Medvode razkropljena in marsikateremu mlademu prevoz do mladinskega centra Klub Jedro predstavlja težavo. V ta namen je Javni zavod Sotočje Medvode pred kratkim odprl novo enoto dnevnega centra v Smledniku, in sicer v prostorih Kulturnega doma Smlednik. Nova enota dnevnega centra, ki je poleg dnevnega centra druga enota v občini Medvode, je dobro obiskana. Povprečno se je udeleži med 10 in 15 mladostnikov na termin. Dnevni center v Smledniku bo zaenkrat odprt ob ponedeljkih in sredah, od 13. do 17. ure, v Klubu Jedro pa dnevni center deluje ob ponedeljkih in torkih, od 14. do 17. ure.

Vir: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79698

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino