Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Sep. 2021

Jesensko CPM dogajanje

Mladi v Društvu Center za pomoč mladim so si med poletjem nabrali novih moči in komaj čakajo, da nadaljujejo z že obstoječimi programi ter začnejo z novimi inovativnimi in svežimi idejami.

Kaj je že za nami in kaj se bo še dogajalo?

Pripravljali so se že na dvodnevne treninge socialnih veščin za prve letnike. Načrtujejo, da se bodo mladi preko treninga med seboj bolje spoznali ter se okrepili kot razred, ki bo skupaj preživel nadaljnja srednješolska leta.

Začenjajo tudi z različnimi sklopi delavnic, ki jih izvajajo na najrazličnejše, mladim zanimive teme, kot so ljubezen, odnosi in socialna omrežja. Vse te teme zajema tudi njihov nov projekt, s katerim si želijo odgovarjati na potrebe in vprašanja čim več mladostnikov.

Prav tako se pripravljajo na mednarodno izmenjavo, ki bo potekala v sodelovanju s Finsko in Portugalsko. Njen namen je, da spoznajo različne kulture, načine življenja in dela z mladimi ter se medsebojno opolnomočijo, za kar že sedaj krepijo kompetenco timskega dela in usklajevanja sestankov v različnih časovnih pasovih.  

Če se jim želiš pridružiti, te vabijo na uvodna sestanka za nove prostovoljce, ki bosta potekala 6. 9. in 9. 9. 2021.

Za več informacij spremljaj njihov Facebook in Instagram profil.

Vir: Društvo Center za pomoč mladim

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33477

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino