Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2018

Kaj imata skupnega mlad.si in The Beatles?

Že mladim poznan kreativni umetnik Rok Predin, ki je izdelal video za portal mlad.si in priznano rock skupino The Rolling Stones, je poskrbel za novo odlično 3D animacijo za videospot Glass Onion glasbene skupine The Beatles.

22. novembra 1968 je Britanska skupina The Beatles izdala legendarni Beli album (White Album), ki ga je revija Rolling Stone uvrstila na deseto mesto lestvice 500 najboljših albumov vseh časov.

Letošnje leto mineva 50 let od izdaje omenjenega albuma. Ob tej priložnosti bo v petek, 9. novembra 2018, izšla nova izdaja albuma White Album / Anniversary Edition na katerem boste našli kar 50 neobjavljenih posnetkov.

Za dober začetek tedna si zavrite video Glass Onion, kjer je Rok Predin znova navdušil s kreativno animacijo. Režiserja spota pa sta Alsadair Brotherson in Jock Mooney, člana ekipe Trunk Animations.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

17251

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino