Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 May 2021

Kaj pa ti potrebuješ za vključevanje v prostovoljstvo?

Društvo Parada ponosa vas vabi k izpolnjevanju kratkega vprašalnika o vključujočem prostovoljstvu v Sloveniji z namenom zbiranja mnenj in priporočil mladih o tem, kaj potrebujejo ter s kakšnimi izzivi se srečujejo pri vključevanju v prostovoljstvo.

Vprašalnik je namenjen vsem mladim osebam s poudarkom na mladih osebah iz marginaliziranih skupin.

Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 3 minute.

Za dodatna vprašanja so vam na voljo na info@ljubljanapride.org.

Vprašalnik je del spletne kampanje v okviru Evropskega tedna mladih 2021, ki poteka od 24. do 30. maja 2021 pod geslom »Prihodnost je v naših rokah« . Kampanjo financira Movit – Zavod za razvoj mobilnosti mladih.

Na podlagi pridobljenih odgovorov bodo oblikovale_i povzetek priporočil strukturne narave in jih uporabile_i v okviru procesa Konference o prihodnosti Evrope. Svoje mnenje lahko podaš tudi preko spletne platforme.
Delite vprašalnik s svojimi prijatelji_cami in tudi vi odločajte o prihodnosti prostovoljstva v Evropi!
Vir: Društvo Parada ponosa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78271

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino