Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Oct. 2019

Kako in kam naprej ob izgubi študentskega statusa?

Če si tudi ti med tistimi, ki so s prvim oktobrom izgubili študentski status, potem je tale prispevek, ki so ga pripravili pri Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih, kot nalašč zate.

Z njim predstavljajo obveznosti in pravice, ki jih mladi brezposelni dobijo s prijavo na Zavodu RS za zaposlovanje (ZRSZ). Pišejo o pravicah brezposelnih oseb, prijavljenih na ZRSZ, o nadomestilu za brezposelnost, denarni socialni pomoči, izpisu iz evidence brezposelnih oseb in še o čem.

Vabljeni k branju!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42879

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino