Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2019

Kako organizirati mlade za podnebno pravičnost?

Ti je boj za podnebne spremembe blizu in želiš kaj storiti, da se pridružiš tisočim mladim, ki se borijo za isto stvar? Razmisli o odhodu na trening (seveda ne z letalom), kjer ti bodo dali metod in zagona za nove ideje!

Zavod Voluntariat ponuja priložnost mladinskim delavcem, da se pridružijo treningu, na katerem vas bodo vodili skozi veščine, ki jih boste potrebovali za bodoče vodenje mladih. Skozi trening "Climate beyond Individual Action! How to organize young people for climate justice" boste iskali in preizkušali, kako mlade, ki jih za svojo prihodnost in prihodnost bodočih generacij skrbi, motivirati in opremiti z znanji, metodami in informacijami za učinkovit nastop in pritisk na odločevalce, podjetnike, pa tudi splošno javnost. 

Trening se bo odvijal v mestu Kagel v Nemčiji od 18. do 24.10.2019

Nadroben opis treninga skupaj s prijavnico najdeš tukaj. Prijave sprejemajo do nedelje, 1.9.2019 na zavod@zavod-voluntariat.si.

Več informacij tukaj.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55792

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino