Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Apr. 2019

Kako postati "digitalni domorodec"?

V priročniku »Digitalni domorodci« je zbrano najbolj uporabno in pogosto prezrto znanje, kako v digitalnem svetu s čim manj truda priti do čim večjih učinkov na področju spletne komunikacije, načrtovanja digitalnih kanalov, osnove fotografije in grafičnega oblikovanja, celostne grafične podobe in uporabniške izkušnje.

Priročnik so napisali mladinski delavci za mladinske delavce ter za vse mlade in manj mlade, ki delajo na tem področju. Napisan je bil z mislijo na nevladne in mladinske organizacije, da bi te svojo vsebino in ideje lažje spravili na splet ter jo tako predstavili svetu.

Priročnik je nastal pod okriljem Socialne akademije v okviru projekta Digitalni domorodci za Ljubljano, ki je bil sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana in Urada RS za mladino, namenjen pa je tako tistim ki so se rodili v svet digitalnega komuniciranja, kot tudi tistim, ki na tem področju veljajo za priseljence.

“Priročnik beri kot učbenik. Najdi svoj tempo. Ni potrebno brati po vrsti. Uživaj,” pravijo avtorji v uvodu Digitalnih domorodcev.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82035

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino