Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Oct. 2018

Kako preživeti v šoli?

Ob začetku novega šolskega leta so v Mladinskem središču Vič pripravili delavnico, ki bo potekala v sredo, 3. oktobra. Tam boste lahko dobili nasvete za bolj uspešno učenje in spoznali tehnike, kako se lotiti učenja in vsega, kar spada poleg.

Skozi naloge se boste naučili, kako se motivirate, kako "dešifrirate" učbeniško besedilo in si najbolj učinkovito izdelate zapiske. Spoznali boste trike, kako si zapomnite tudi manj razumljivo snov in kako zmagati to šolsko leto!

Delavnico bo vodila univ. dipl. psihologinja Zarja Golouh, ki je tudi napisala priročnik Učenje ali Kako preživeti v šoli.

Več

Vir: Mladinsko središče Vič 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41578

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino