Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Aug. 2019

Kako zadovoljni ste v življenju?

V začetku letošnjega leta je bilo v Sloveniji 309.000 mladih, starih od 15 do 29 let. Več kot polovica mladih se je izobraževala, med mladimi zaposlenimi je bilo zaposlenih za nedoločen 54 % in za določen čas 46 %. Večina mladih je na splošno zadovoljna s svojim življenjem. Na lestvici od 0 do 10 so zadovoljstvo s svojim življenjem ocenili s povprečno oceno 8,1.

Številke govorijo zase, kaj pa pravijo mladi? Sprehodili smo se po ljubljanskih igriščih in povprašali kako zadovoljni so mladi s svojim življenjem.

Vir in video: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30896

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino