Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 May 2021

Kampanja zbiranja osebnih zgodb vrstniškega nasilja

Društvo Parada Ponosa vas vabi k deljenju osebnih izkušenj z vrstniškim nasiljem. 

"Vsaka izpoved je pomembna. Osebne zgodbe in izkušnje ljudi nam omogočajo, da se vedno znova zavemo tako človečnosti drugih ljudi, kot tudi svoje lastne. Spodbujajo nas, da sočustvujemo, se poistovetimo in razmišljamo o sebi. Izpovemo se z namenom, da delimo del sebe, se osvobodimo sramu ter morda tudi vplivamo na mišljenje koga drugega. Z deljenjem svojih izkušenj povečujemo možnost, da se morda kaj takšnega na drugem kraju in ob drugem času ne bo ponovilo. Svojo izkušnjo lahko anonimno delite preko obrazca na spletni strani."

Kampanjo izvajajo v okviru mladinskega projekta DekontRaminacija s ciljem ozaveščanja o pomembnih obeležitvenih dnevih ter aktiviranja mladih aktivistk_kov. "

#STOPkulturiponiževanja #STOPvrstniškemunasilju

Vir: Društvo Parada Ponosa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16296

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino