Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jan. 2020

Obišči Karierni sejem v Celju

Kaj ponuja trg dela v knežjem mestu? Želite razviti karierno pot in dobiti najnovejše informacije o zaposlovanju? Obiščite Karierni sejem MojeDelo.com v Celju. Poleg tega, da lahko obiščete zainteresirane razstavljalce - podjetja in zaposlitvene agencije, lahko izkoristite karierne točke, ki jih sejem ponuja:

  • Karierno svetovanje ena na ena: izkušeni svetovalci bodo pregledali vaš življenjepis in vam svetovali izboljšave
  • Brezplačna psihometrična testiranja: omogočili bodo reševanje psihometričnih testov prek spleta, rezultate pa prejmete na vaš elektronski naslov. Ker je test obsežen, je najbolje, da ga opravite v miru doma, zato v sejemskem vodniku poiščite kodo za psihometričo testiranje. Obiskovalcem sejma je test, za katerega bi drugače odšteli 190 €, na voljo brezplačno.
  • Fotokotiček – fotografiranje za življenjepisopravite fotografiranje s profesionalnim fotografom. Fotografijo boste v nekaj dneh prejeli na svoj elektronski naslov.
  • Brezplačna karierna predavanja: zanimivi pogovori s predstavniki uspešnih podjetij, okrogle mize, karierna predavanja in delavnice. Spoznajte, kakšne so razmere na trgu dela, pridobite konkretna znanja, ki vas bodo oborožila za naslednji korak vašega kariernega razvoja, in spoznajte karierne možnosti v posameznih podjetjih. 

Vabljeni 21. januarja med 10. in 18. uro na Celjski sejem. Vse informacije najdete tukaj.

  • Karierni sejem MojeDelo.com Nova Gorica: marec 2020
  • Karierni sejem MojeDelo.com Novo mesto: april 2020
  • Karierni sejem MojeDelo.com Maribor: maj 2020
Vir: MojeDelo.com
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81709

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino