Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jul. 2022

Karierni tabor Mreže KROJ 2022 - Postani sprememba!

Mreža KROJ, mladinska mreža za karierni razvoj, organizira karierni tabor, ki bo potekal med 21. in 23. avgustom 2022 v Mladinskem kulturnem centru Hiša mladih v Ajdovščini. Namenjen je dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo mentorjev spoznavali sebe, svoje interese ter ugotavljali, kakšna bo njihova karierna prihodnost.
Tabor bo potekal pod geslom "Postani sprememba!", s katerim želijo mlade spodbuditi k razmišljanju o tem, kaj lahko sami storijo za boljšo prihodnost. Prvi dan bomo razmišljali, katere kompetence smo že pridobili, drugi dan namenili raziskovanju tega, kdo smo in kaj nam je v življenju ter pri izbiri poklica pomembno oziroma kako poskrbeti za svoje duševno zdravje in dobro počutje, tretji dan pa bo namenjen pogledu v prihodnost. Poleg tega bomo obiskali mladinske in druge nevladne organizacije v Ajdovščini, se preizkusili v sobi pobega, ohladili v reki Hubelj in tako naprej. Zvečer bo na razpolago prosti čas za raziskovanje mesta in okolice, na voljo pa bodo tudi karierni svetovalci za individualni karierni posvet. 
Prvi dan bomo začeli ob 14. uri in zadnji dan zaključili ob 16.30. Podrobnejši program bodo prejeli prijavljeni udeleženci. Začetek in zaključek sta usklajena z avtobusnimi prevoti iz oziroma do Ljubljane. 
Cena na udeleženca znaša 30 evrov. Treba jo je poravnati pred začetkom tabora. Vključuje hrano, namestitev ter izvedbo vseh omenjenih dejavnosti. Zaradi zagotavljanja večje kvalitete izvedbe tabora je število udeležencev omejeno, zato se dijaki prijavite čimprej. Prijavnica je dostopna na povezavi: https://app.nefiks.si/activity/1695
Vir: Mreža KROJ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43797

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino