Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 May 2019

Knjižnica pod krošnjami

Knjižnica pod krošnjami je zamišljena kot priročna zbirka branja. Med nabranimi knjigami, časopisi in revijami so zastopane vse zvrsti in mnogi formati, predvsem pa takšni, ki najbolj zapašejo v mirnem okolju izbranih mestnih površin. Glavno vlogo imajo knjižne novosti in mnogi domači ter tuji časopisi in revije.

Jutri, 30. maja, bo v parku Tivoli ob 17.00 odprtje 15. sezone Knjižnice pod krošnjami.

Uro kasneje pa bo 50. letnico delovanja v sklopu odprtja knjižnice praznoval Radio Študent z radijsko oddajo Tu pa tam. Tokrat na trnovski plaži pod krošnjami vrb.

Ustavi se. Vzemi si čas za dobro knjigo in jo prelistaj v pomirjujoči senci. Knjiga v naravi je pozabljeno zadovoljstvo.

Preveri vse lokacije in program Knjižnice pod krošnjami.

Vir in foto: uredništvo mlad.si       

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60379

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino