Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Feb. 2020

Ko slike govorijo

V razstavni galeriji Patriot so pretekli mesec otvorili razstavo ''Prisluhni moji zgodbi'', ki prikazuje dela uporabnikov in uporabnic Varstveno delovnega centra Slovenske Konjice.

Likovna dela so nastala v sklopu ustvarjalnega druženja v Večgeneracijskem centru Zreče, ki ga je spodbudila Tatjana Milosavljevič, k uresničitvi ideje pa sta pripomogla tudi Heda Vidmar Šalamon in Arpada Šalamon. Uporabniki in uporabnice VDC Slovenske Konjice so bili navdušeni nad barvanjem mandal, zato so se odločili, da mandale vključijo v likovne izdelke, ki so jih izdelali v okviru projekta Prisluhni moji zgodbi. Tako so nastali zanimivi portreti v silhuetni tehniki.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82823

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino