Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 May 2020

Kolektivno telo ponovno ponuja souporabo materiala

Ste društvo, mladinska organizacija ali pa radoveden posameznik, ki za izvedbo svojih projektov potrebuje lesene plošče? Pridružite se projektu, pri katerem jih dobite v začasno uporabo. Se sliši nenavadno? Samo na prvi pogled.

Projekt temelji na ideji, da je možno isti material uporabiti večkrat in v različne namene. Če želite organizirati projekt, dogodek ali festival, vam omogočijo izposojo lesenih plošč, ki jih lahko uporabite po lastnih željah. Ko je vaš projekt končan, material enostavno vrnete in taisti les bo čakal na novo vlogo. Ker je ponovna uporabnost lepa čednost, naj bi se material uporabljal z zavedanjem, da ga bo kasneje uporabljal še kdo drug.

Ponovno vabijo vse, ki bi si želeli_e (so)uporabljati material v obdobju maja 2020 do novembra 2020. Uporaba je brezplačna!  

Trenutno kosovnico vam posredujejo oziroma je objavljena na njihovi spletni straniVsi zainteresirani_e jim lahko pišete na info@kolektivnotelo.eu 

Še nekaj: ekipa Kolektivno telo nima namena vstopati v proces načrtovanja in izvedbe. Bi pa želeli tekom poteka spremljati in dokumentirati vaše posege/spremembe, saj je namen projekta predvsem raziskovati zmožnosti souporabe materiala. 

Več o preteklih (so)uporabah si lahko ogledate in preberete tukaj, več informacij o projektu pa na Facebook ali njihovi spletni strani.

Vir in foto: Kolektivno telo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

39151

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino