Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2018

Koliko je vredna dobra ideja?

Zavod za ustvarjalno družbo TiPovej! je pripravil igralni zvezek, ki te vodi skozi discipliniran razmislek o sebi in tvoji ideji. Gotovo smo že vsi imeli kdaj idejo, za katero smo bili prepričani, da bi nam lahko prinesla pravo bogastvo, a žal pogosto vse ostane le pri ideji.

Mladim pogosto manjka poguma, volje, denarja, pomoči, da bi uresničili svoje ideje. Noben med nami namreč ni brez idej – so le tisti, ki svoje izpolnijo in tisti, ki jih ne.

Delovni zvezek »Naredi najbolj zabavno stvar v življenju: uresniči svojo idejo!«, ti lahko pomaga na poti do uresničitve idej. Skozi 6 »poglavij« ti zvezek pomaga ideje definirati do najmanjšega detajla in se osredotočiti na tisto, kar je res pomembno. Zvezek postavlja vprašanja, ponuja prostor za čečkanje in predvsem spodbuja premislek. Hkrati pa v njem svoje misli in izkušnje delijo posamezniki, ki so svojim sanjam že sledili do konca.

Če se vrnemo k začetnemu vprašanju. Zgolj ideja, brez realizacije, namreč ni vredna nič, pa če je še tako dobra.

Kdo ve, mogoče boš pa v naslednji izdaji zvezka, citiran_a prav ti!

Vir: TiPovej!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

94212

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino