Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 May 2020

"Kr ena osnovnošolka": moje misli, moja dejanja, moja zgodba v času #ostanidoma

Nadaljujemo s serijo prispevkov mladih, ki delijo svoje misli in izkušnje v času epidemije. Vabljeni k branju zapisa "kr ene osnovnošlke", ki je v času pred epidemijo rada obiskovala Mladinski dnevni center Blok.

V času karantene, poleg čudnega dela za šolo, veliko časa preživim s svojimi prijatelji, ampak ne tako kot ponavadi. Družimo se predvsem preko Snapchata in Instagrama. Zelo mi je všeč, ker smo lahko zvečer dlje pokonci, saj zjutraj ni potrebno zgodaj vstati. Najbolj se veselim dnevnih izzvov #Kraljosame, ki nam jih pripravi Nejc iz MDC Blok. Potegujemo se za nagrado Noč v Bloku. Poleg tega si čas krajšam z ogledom filmov in nadaljevank. Zelo veliko pa tudi jem. Zelo pogrešam naš MDC Blok in delavnice, kjer smo se vsak dan družili s prijatelji in se zabavali. Če sem iskrena, šole niti ne tako zelo. Zelo pogrešam tudi izlete na morje in predvsem v Bosno.

Trenutna situacija se mi zdi "kr neki", saj izgleda, kot da nebi bilo nič. Občutek imam, da se bomo doma prej pobili med seboj, kot okužili s tem korona virusom. Prva stvar po koncu karantene bo ta, da bomo šli z vsemi prijatelji na igrišče igrat košarko. Odpravila se bom tudi v šoping s prijateljicami po nova oblačila, saj sem nekatere že prerasla. Ja, toliko časa že traja vse skupaj. Prav tako se veselim rojstnih dni prijateljic, kakšnega koncerta ter počitnic na morju. Ker zelo pogrešam tudi stare starše, ki živijo v Bosni, redno spremljam novice, kdaj bodo odprli meje, da jih s starši lahko obiščemo.

Vir: "kr ena osnovnošolka", Mladinski dnevni center Blok
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45074

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino