Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Aug. 2022

Kratki filmi na temo duševnega zdravja mladih filmskih ustvarjalcev

Na poletnem filmskem taboru za mlade filmske ustvarjalce (srednješolce in zadnje letnike OŠ) so ti pet dni spoznavali osnove video produkcije.

17 udeležencev iz Ljubljane je na petdnevnem taboru v naravi - odpravili smo se v taborniško kočo Praprot v Vipavski dolini - v družbi izkušenih mentoric spoznavalo osnove multimedijskega ustvarjanja. Ukvarjali o se s tematikami s področja duševnega zdravja, poleg tega pa so skupaj pripravljali tudi dobre in zdrave obroke. Izvedbo programa je omogočil Javni zavod Mladi zmaji.

Nastali so kratki filmi, ki so bili premierno predvajani ob zaključku tabora. Vabljeni k ogledu!

Povezava do playliste: https://www.youtube.com/playlist?list=PLeK-v9gj3yYgVMmfP1K6Rw9stI_ktqW2-

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12513

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino