Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 22 Oct. 2018

Krepitev virov moči NEET mladih

Zavod Bob je kot koordinator projekta Krepitev virov moči NEET mladih - Ulično delo z mladimi, ki poteka v okviru programa Erasmus+, v mesecu septembru gostil 36 uličnih delavcev, ki so se udeležili prvega dela mednarodnega treninga.

Na Zavodu Bob zmeraj strmijo k ustvarjanju pozitivnega okolja učenja, kar jim je uspelo tudi s treningom, saj so bili udeleženci navdušeni. Kaj je o svoji izkušnji zapisala ena izmed udeleženk treninga Tiaga iz Portugalske, si lahko prebereš tukaj.  

Drugi del treninga bo novembra potekal v Lizboni in Bobovci se že veselijo doprinosa, ki ga bo imel trening na še bolj kvalitetno izvajanje uličnega dela v Ljubljani in širše.

Vir in foto: Zavod Bob

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89336

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino