Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Feb. 2020

Kulturni 2020 v Dravinjski dolini

Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD) je s februarjem začel že tradicionalne 22. Kulturne dni. Gre za največji in najodmevnejši projekt KŠDD na področju kulturnih aktivnosti za mlade. Kulturni 2020 bodo potekali vsak vikend v februarju in ponudili raznolike kulturne dogodke. Obiskovalce in obiskovalke je tokrat navdušila skupina Hamo&Tribute 2 Love, ki je s svojimi hiti napolnila dvorano MC Patriot in s tem poskrbela za odličen začetek pestrega dogajanja v prihajajočem mesecu.

"Kulturni dnevi so že takšna stalnica, da si ne predstavljam več februarja brez njih," je bila navdušena obiskovalka koncerta.

Več fotografij z dogodka si lahko ogledate tukaj, program najdete tukaj.

Vir: Mladinski center Dravinjske doline
Foto: Marko Alpner, arhiv MCDD

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90382

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino