Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Aug. 2021

Kunigunda se poslovi

24. Festival mladih kultur Kunigunda se je zaključil z zadnjim koncertom na Letnem kinu. Na zadnjem letošnjem Kunigundinem odru so nastopali Smrt boga in otrok, s svojim novim albumom TRANS. Poslušalce so preplavili z mešanico housea in elektronike in za njih značilnega trapa. Tetameta je dodala čutnejšo noto in pripravila avdio-vizualno poslastico. Kombinacija glasu Patricie Arh in odrskih luči so poslušalce popeljale v razgibane pokrajine srca, oder pa je gostil tudi mlado DJ glasbenico Rak3to, ki je s svojimi drum&bass ritmi ustvarila pravo džunglo plesne celote.

In kdo smo, ko se pogledamo v ogledalo? V sklopu festivala se j zvrstilo šest žanrsko raznovrstnih koncertov, dve razstavi, dve delavnici, dva performansa, uprizoritev, okrogla miza in Titov skate session. Skupaj z nastopajočimi so obiskovalci postali skejterji, rockerji, metalci, plesalci, umetniki in igralci. Kultura je znova pokazala svoje raznolike obraze in odprla svet v srcalo družbe.

Vir: Festival Kunigunda

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26915

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino