Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Mar. 2019

Lahkih nog naokrog

Si bivši/a EVS prostovoljec/ka? Si opravljal/a kakšno drugo prostovoljno delo v tujini? Ali te zelo mika, da bi se v prihodnosti priključil/a kakšnemu projektu v tujini, pa nimaš dovolj informacij?

Če je odgovor pritrdilen, ima Zavod Voluntariat zate super ponudbo, saj želijo desetim slovenskim in štirim EVS prostovoljcem ponuditi možnost za deljenje in pridobivanje izkušenj in novega znanja na področju mednarodnega prostovoljstva in neformalnega učenja.

Skupina bo izvedla 5–7 promocijskih delavnic, ki jih bo zasnovala s podporo mentorjev in izpeljala po različnih mladinskih organizacijah, šolah v svojem lokalnem okolju. Skozi promocijske aktivnosti bodo mlade informirali o priložnostih na področju mednarodnega prostovoljstva, pomenu neformalnega učenja in pridobivanja kompetenc skozi mednarodno prostovoljno delo, s poudarkom na možnostih udeležbe mladih v programih ERASMUS+.

Več o posameznih aktivnostih cikla in poteku projekta si lahko preberete tukaj.

Prijave sprejemajo do ponedeljka, 18.3.2019, prijavnica je dostopna na tej povezavi.

Pozor! Rok za prijave je podaljšan do 2. aprila 2019!

Viri in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37989

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino