Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2020

Letošnje turistične tržnice mladih bodo potekale v Mercator centrih

Letos se odvija že 34. festival Turizmu pomaga lastna glava (festival TPLG), ki ga organizirata Turistična zveza Slovenije in Zavod RS za šolstvo. V sklopu letošnje teme "Festival naj bo" so mladi v turističnih nalogah zapisali zamisli za festivalsko dogajanje, sedaj pa se bodo končno imeli priložnost pokazati z nastopi na turističnih tržnicah.

"Ker že iz preteklih festivalov TPLG vemo, da je domišljija mladih domala neomejena, smo že zelo radovedni s čim nas bodo presenetili letos," so zapisali na Turistični zvezi Slovenije in pozivajo vse, da obiščete letošnje turistične tržnice 34. festivala TPLG, ki bodo potekale v Mercatorjevih centrih in se prepričate, da "naši tekmovalci res niso od muh. Pridružite se nam na poti festivalov!"

Kje po Sloveniji se bodo tržnice odvijale in kdaj najdete v tem letaku.

Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70229

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino