Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Mar. 2021

Likovni in literarni natečaj objem, dotik, poljub

Center za mlade Domžale razpisuje že tradicionalni likovni in literarni natečaj, ki letos nosi naslov Objem, dotik, poljub. Natečaj je namen vsem - otrokom, mladim in odraslim, sodelujete lahko v likovni ali literarni kategoriji ali obeh.

Pri navdihu za ustvarjanje sta vam lahko v pomoč vprašanji: Kaj ti pomeni bližina? Kako jo doživljaš? Navdih za likovna in literarna dela išči v različnih oblikah ljubezni, odnosih, bližini, dotikih, prijateljstvu... Pusti domišljiji prosto pot in se ne omeji na medčloveške odnose.

Rok za oddajo del je 4. 6. 2021. Dela lahko oddate v različnih likovnih tehnikah in literarnih žanrih. Vsak udeleženec lahko sodeluje z največ enim delom v vsaki kategoriji (skupaj največ 2 deli).

Več informacij o razpisu in način oddaje del najdete TUKAJ.  Za vsa vprašanja so vam na voljo na: foto@czm-domzale.si ali na: 01/722-66-00, 040/255-568.

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78890

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino