Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Dec. 2018

Luč miru tudi na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport

Slovenski mladi skavti adventni čas že vrsto let bogatijo s sporočilom Luči miru iz Betlehema. Tako je tudi letos slovenska odprava v Linzu prižgala plamen Luči miru in ga prinesla v Slovenijo. Plamen predstavlja mnogo več kot le svetlobo in toploto, saj s seboj prinaša pomembno sporočilo, ki se letos glasi: "Delimo plamen – zanetimo mir."

Danes, 19. decembra 2018, so se ustavili tudi v prostorih Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in luč miru predali v roke ministra dr. Jerneja Pikala. Na prevzemu luči miru prisotna tudi državni sekretar, dr. Jernej Štromajer in v.d. direktorja Urada za mladino, Tin Kampl.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54840

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino