Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Oct. 2019

»Luzerka« navdušila v polnem Kinodvoru

Sedmega oktobra, na svetovni dan dostojnega dela, so se na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih, odpravili v kino.

V ljubljanskem mestnem kinu Kinodvor, kjer je v največji dvorani ostalo nezasedenih samo pet (!) sedežev, je Sindikat Mladi plus v sodelovanju s Kinotripom, Kinodvorovim filmskim programom mladi za mlade, organiziral posebno projekcijo uspešnega slovenskega filma Ne bom več luzerka, ki ji je sledil še pogovor z režiserko filma Uršo Menart, filmsko ustvarjalko mlajše generacije in Teo Jarc, predsednico Sindikata Mladi plus.

O čem je potekal pogovor po projekciji filma skupaj s celotnim posnetkom pogovora je mogoče najti tukaj.

Vir: Sindikat Mladi plus
Foto: Urška Boljkovac - arhiv Kinodvor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98223

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino