Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Apr. 2019

Mala galerija - prostor za razstave študentov

Ob stoletnici Univerze v Ljubljani je vrata odprla Mala galerija, v kateri bodo študenti univerze v Ljubljani razstavljali svoja dela s področij likovne umetnosti, kiparstva, fotografije, oblikovanja, tekstila, arhitekture in krajinske arhitekture, glasbe, računalništva in igralstva.

Kot prvi razstavljajo študenti fotografije Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani. Z letošnjim letom je Mala galerija znova zaživela, tokrat pa bo namenjena umetnikom in ustvarjalcem z različnih fakultet in akademij ljubljanske Univerze.

V letošnjem letu bo na ogled serija sedmih razstav, ki bodo pospremljene z dogodki, kot so predavanja, okrogle mize, literarni in glasbeni večeri ter dražbe.

Vabljeni od torka do sobote, od 11.00 do 19.00, v Malo galerijo na Slovenski cesti 35.

Fotoutrinke z odprtja Male galerije si lahko ogledate tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: arhiv Banka Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42646

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino