Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Aug. 2019

Manjša glasbena prizorišča, povežite se!

Namen akcije “Music Moves Europe: Boosting European music diversity and talent” je večja sektorska podpora glasbi, kot novemu elementu prihodnjega programa Ustvarjalna Evropa po 2020. Ustvarjalna Evropa je program Evropske komisije za podporo kulturi in avdiovizualnemu sektorju.

Cilj razpisa je spodbujanje manjših glasbenih prizorišč, da ostanejo konkurenčni v hitro spreminjajočem se tržnem in regulativnem okolju. S sodelovanjem med majhnimi in srednje velikimi glasbenimi prizorišči, želijo spodbudili inovativne modele sodelovanja in okrepili vlogo in identiteto glasbenih prizorišč v lokalni skupnosti.

Na razpis se lahko prijavijo tudi organizacije iz Slovenije. Prijavo mora oddati konzorcij iz najmanj dveh različnih upravičenih držav, ki upravlja z majhnim glasbenim prizoriščem (kapaciteta do 400 oseb) oziroma konzorcij več javnih ali zasebnih pravnih oseb, ne nujno iz različnih držav, pri katerih vsaj eden od njih upravlja z glasbenim prizoriščem, ki ima kapaciteto do 400 oseb.

Prijave sprejemajo do 15. novembra 2019.

Več informacij o razpisu najdete tukaj

Vir in foto: Evropska komisija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72449

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino