Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Mar. 2020

MC Krško vabi prostovoljce k sodelovanju

Zaradi situacije, ki jo narekujejo nujni ukrepi v času trajanja epidemije Covid-19, se je tudi Mladinski center Krško (MC Krško) odločil, da pozove svoje prostovoljce k sodelovanju v pobudi, ki jo je dala Občina Krško

Zaradi širjenja koronavirusa so primorani omejiti osebne stike in s tem zmanjšati možnost njegovega širjenja. "Vseeno pa ne smemo pozabiti na tiste, ki so zaradi te situacije bolj ranljivi in seveda na tiste, ki v tem času zaradi narave svojega dela ne morejo zagotoviti varstva svojih otrok," so zapisali v pozivu k prostovoljstvu.

MC Krško zato poziva prostovoljce in svoje obiskovalce k vpisu v bazo polnoletnih prostovoljcev, s pomočjo katere bodo starostnikom pomagali pri dostavi hrane, zdravil in ostalih nujnih potrebščin ter staršem priskočili na pomoč pri varstvu otrok.

Vabijo vas, da se javite pri Mihaeli Kovačič na 041 637 662. 

"V kolikor želite sodelovati je nujno, da ohranjate svoje zdravje in ostajate doma. Hvala za vaš pogum!" so v MC Krško zapisali ob koncu poziva.

Vir in foto: Mladinski center Krško 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91528

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino