Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Oct. 2021

MC Šentjur uspešen med 500 prijavljenimi

Mladinskemu centru Šentjur se je uspelo prebiti med 20 izbranih organizacij, med 500 prijavljenimi EU projekti na nemški platformi Civic Europe.

Skupaj s partnerjem Društvo EPIK Teater so zasnovali projekt Rise&Shine, s katerim bodo podprli mlade, da najdejo svoje mesto v skupnosti in sodelujejo v izboljšanju življenja v občini.

Mladi bodo imeli priložnost, da izpostavijo lokalne izzive, podajo zanje rešitve, pripravijo in izvedejo lastne projekte in odločajo o njihovem financiranju v lokalni skupnosti.

Z izvajanjem projekta bodo začeli v mesecu novembru.

Vir: MC Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

93778

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino