Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Nov. 2020

MC Šmartno ob Paki pripravil #šopnamigov

V Mladinskem centru Šmartno ob Paki so pričeli z objavami predlogov, nasvetov, idej in pobud za mlade, katerih skupni imenovalec bo ključnik ali hashtag #šopnamigov.

Izraz pomeni besedno igro, katere prvi del pomeni na eni strani skupek (daljših, tanjših) istovrstnih stvari, po drugi strani pa gre za kratico kraja, v katerem so locirani, Šmartno ob Paki (ŠOP). Ideji za objave je botrovalo trenutno stanje, ko je zaradi vnovične razglasitve epidemije in s tem povezanih ukrepov MC za uporabnike zaprt, prav tako pa je še vedno omejeno druženje in v izogib širjenju okužb raje ostajamo v zavetju svojih domov. Piko na i je dodala še jesen - čas, ko so dnevi vse krajši, večeri pa vse daljši.

Objave bodo zajemale kvize, uganke, nasvete z različnih področij, preproste kuharske recepte, zgodbe za otroke, tudi multimedijsko vsebino s priljubljenih dogodkov iz preteklih let, ki jih letos žal ni bilo ali ne bo.

Več informacij in povezavo do spletnega kviza najdete na njihovi spletni strani ali na facebook strani.  

Vir: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65173

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino