Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 01 Apr. 2020

MC Šmartno ob Paki razpisuje fotografski in literarni natečaj

Mladinski center Šmartno ob Paki vabi, da pokažete, kaj počnete doma. Kaj za vas pomeni #ostanidoma? Pošljite fotografije vašega doživljanja karantene. Na nagradnem fotografskem natečaju z naslovom #Ostanidoma lahko sodelujete vsi, ki se tako ali drugače ukvarjate s fotografiranjem ali pa ste zaradi nastale situacije pri sebi odkrili nove spretnosti in zanimanja. Sodelujete lahko tudi tisti, ki ste čisto mimogrede z mobilnim telefonom posneli izvrstno fotografijo.

Ljubitelje in ustvarjalce pisane besede pa vabijo, da se preizkusite v pisanju pesmi ali kratke zgodbe. Na nagradnem literarnem natečaju z naslovom #Življenje po karanteni" lahko sodelujete vsi, ki pišete poezijo ali kratke zgodbe, in vsi, ki vas je začasna ohromitev javnega življenja pripravila do tega, da bi želeli svoje misli izliti na papir.

Natančna navodila o fotografskem natečaju najdete tukaj, o literarnem pa tu.

Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33315

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino