Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 04 Feb. 2021

MC Šmartno ob Paki vabi na sprehod med poezijo

Težko je v dani situaciji obeležiti kulturni praznik, ko pa je poglaviten sestavni del kulturne dejavnosti prav publika. Ne moremo na proslavo, ne na gledališko predstavo, koncert ali recital, spletnih dogodkov pa smo, roko na srce, že rahlo siti, poleg tega pa ti ne prinesejo tistega pristnega doživetja kulture.

V času najhujše digitalizacije so si v Mladinskem centru Šmartno ob Paki privoščili korak nazaj. Letošnji Prešernov dan, dan, ko se spominjamo največjega slovenskega pesnika, bodo obeležili drugače. Analogno. V živo!

K sodelovanju so povabili literarno sekcijo Potke, ki deluje v okviru tamkajšnjega kulturnega društva. Člani sekcije so prispevali svoja pesniška dela, ki jih bodo obesili po plakatnih mestih in oglasnih tablah v središču Šmartnega, ki zaradi odsotnosti drugih dogodkov trenutno samevajo.

Med poezijo se boste lahko sprehodili že v nedeljo, 7. februarja, vsekakor pa v ponedeljek, 8. februarja.  

Podrobnejše informacije na FB dogodku ali na spletni strani MC Šmartno ob Paki. 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49819

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino