Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Mar. 2020

MCC gostuje Europanoramo 2020

Celjski mladinski center 11. in 12. marca gostuje Europanoramo 2020, festival evropskih kratkih filmov.

Europanorama je potujoči kino projekt s programom, ki se bo poleg Ljubljane odvil tudi v Celju in v drugih mestih po Evropi in Sloveniji. Gre za filmski dogodek, ki poudarja enakost med spoloma. V Celjskem mladinskem centru se bo tako v dveh dneh odvilo kar 29 kratkih evropskih filmov.

Dogodek Europanorama izpostavlja nove evropske kratke filme različnih stilov in pristopov skozi različne žanre (fikcija, animacija, eksperimentalni in dokumentarni film). Predstavlja prodorne mlajše režiserke in režiserje iz več kot 27 evropskih držav ter ponuja zanimiv vpogled v novo kinematografijo kratkega formata evropskega filma.

Vse projekcije so brezplačne.

Festivalski program je dostopen TUKAJ

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50290

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino