Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Jul. 2020

Mednarodna konferenca mladih 2020

Mednarodna konferenca mladih (International Youth Conference) je objavila javni poziv za sodelovanje na Mednarodni konferenci mladih 2020 in vabi mlade k prijavi.

Konferenca ponuja mladim možnost diskusije o demokratični in odprti družbi z evropskimi odločevalci in odločevalkami. Prijavijo se lahko mladi stari med 18. In 24. let, ki razmišljajo široko in si želijo spremeniti svet. Tako bodo mladi na konferenci imeli priložnost predstaviti svoje ideje in predloge o vzdrževanju demokratične in odprte družbe v 15-minutnem prispevku. Vsem udeležencem bodo krili potne stroške, stroške bivanja in prehrane. 

Konferenca bo potekala med 16. in 19. novembrom 2020 v Gothenburgu, na Švedskem.  

S prijavnico, ki jo najdeš oddaš tukaj, je potrebno dodati še svoj opis in povedati zakaj bi se pridružil/a konferenci – s kratkim videom, motivacijskim pismom, fotografijo ali avdio izdelkom. 

Rok prijave je 12. avgust 2020.  

Več informacij lahko najdeš tukaj.  

Vir: l'mit

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28448

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino