Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Nov. 2018

Mednarodna mobilnost za mlade

Karierni centri Univerze v Ljubljani med 13. in 27. novembrom organizirajo MObilni noVEMBER. Mesec, ko lahko študenti Univerze v Ljubljani izveste vse, kar vas zanima o mednarodni mobilnosti.

V okviru programa bodo potekale različne predstavitve, ki si jih lahko ogledaš tukaj in se na posamezni dogodek tudi prijaviš. 

Na temo promocije mednarodne aktivnosti s Kariernimi centri Univerze v Ljubljani sodeluje tudi Javni sklad, ki pripravlja dva dogodka: 

Izzivi v tujini: torek, 13. november 2018, FDV. Na dogodku bo javni sklad predstavil štipendije, ki so na voljo za študij v tujini ali za krajšo študijsko, raziskovalno ali drugo mobilnost v tujino v času študija, ter kako do informacij in pomoči za študij v tujini.

Presentation of the USA as a mobility destination: torek, 27. november 2018, ULJ. Na predstavitvi boste izvedeli več o možnostih študijskih izmenjav, praks in študija v ZDA, možnostih štipendij, vizah in podobno. Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10263

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino