Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Sep. 2018

Mednarodni dan miru 2018

Danes, 21. septembra, obeležujemo mednarodni dan miru, ki je posvečen splošni deklaraciji človekovih pravic. Deklaracija, temeljni dokument v zgodovini človekovih pravic, določa temelje za svobodo, pravičnost in mir.

Združeni narodi ob mednarodnem dnevu miru, ki letos poteka pod geslom "Pravica do miru - Splošna deklaracija o človekovih pravicah pri 70", vse narodnosti in skupine ljudi pozivajo, da spoštujejo mir in si prizadevajo za mirno reševanje sporov.

V Ljubljani se bo ob tej priložnosti odvil osrednji dogodek kampanje Spanje za mir. Dogajanje preveri v rubriki Napovednik dogodkov, ne spreglejte pa tudi priložnosti za soustvarjanje kampanje.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78142

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino