Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Aug. 2020

Meet and Code 2020 za krepitev digitalnih veščin mladih

Meet and Code je pobuda, ki z namenom zagotavljanja dostopa do veščin kodiranja in digitalnih veščin za naslednjo generacijo mladih Evropejcev, podpira lokalne nevladne in neprofitne organizacije po vsej Evropi.

Imate idejo za izvedbo spletnega dogodka kodiranja za otroke in mlade med 8 in 24 letom starosti? Registrirajte svojo organizacijo, prijavite dogodek in prejmite 400 EUR nepovratnih sredstev za njegovo izvedbo. Letos vas čaka kar 2 meseca dogodkov kodiranja, ki bodo potekali med 1.9. in 31.10.2020. Prav tako bodo vsi dogodki potekali preko spleta. Rok za prijavo je 10. 9. 2020.

Za več informacij o pripravi dogodkov obiščite Knjižnico idej, v pomoč vam je lahko tudi kratek Vodnik o pripravi webinarjev in vodnik Kako pripraviti virtualen dogodek Meet and Code? 

Nagradni natečaj za najbolj kreativne ideje dogodkov

Tudi letos lahko sodelujete v nagradnem natečaju Award 2020, ki nagrajuje najbolj kreativne ideje dogodkov. Cilj je nagraditii najbolj inovativne ideje za dogodke, ki jih nevladne in neprofitne organizacije prijavijo, da bi mlade navdušili za kodiranje. Zmagovalci bodo prejeli 2000 evrov nagrade. Več

Vir in foto: MISSS - Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33532

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino