Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Dec. 2018

MENT išče prostovoljce

Išče se prostovoljska ekipa mladih MENTuziastov, ki bo med 30. januarjem in 1. februarjem 2019 pomagala soustvariti še en nepozabni glasbeni festival, ki velja za enega najboljših manjših in klubskih v Evropi.

Pomoč pri komunikaciji (fotogalerije, koordinacija medijev in partnerjev), produkciji (backstage, konferenca, mednarodni sprejemi, pomoč na terenu) in logistiki (registracije, info pult, koordinacija gostov) ponuja mladim enkraten vpogled v zakulisje festivalskega dogajanja, priložnost pridobivanja praktičnih izkušenj in mreženje z ostalimi glasbenimi navdušenci.

V zameno za tridnevno asistenco ti nudijo polno festivalsko karto, MENT vrečko in majico, hrano, kompenzacijo za prevoz …

Prijaviš se lahko preko spletnega obrazca, ki ga najdeš tukaj, do 17. decembra!

Dodatna vprašanja lahko pošljete na assist@ment.si.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

57189

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino