Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Apr. 2020

MEPI - #Prostovoljim, tudi ko ostajam doma

Tudi program MEPI je svoje izvajanje prilagodil trenutnim razmeram in omejitvam. Pravijo, da je to za njih še posebej zahtevno, saj njihovi mladi opravljajo veliko aktivnosti, ki vključujejo stik z ljudmi. Da bi vseeno lahko z manjšimi spremembami nadaljevali z opravljanjem prostovoljstva, so za mlade pripravili krajši posnetek, ki jim predstavi nekaj možnosti. Ogledate si ga lahko tukaj

Nekaj nasvetov, kako lahko tudi od doma pomagamo ali smo aktivni, najdeš tudi na njihovi spletni strani tukaj. Spremljaj jih na FB, Instagram  in Flickr profilu.

Vir in foto: MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28804

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino