Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Aug. 2019

Mesec brezskrbnih doživetij

Kot vsako leto, so tudi letos v MDC Blok po zaključku aktualne šolske sezone s poletnim počitniškim programom poskrbeli, da mladim ni bilo dolgčas. Skupaj so se namreč podali na kar mesec dni dolgo počitniško zabavo, polno raznovrstnih aktivnosti, potepanj in dobre družbe.

V  20 dneh so se dodobra izurili v odbojki na mivki, osvojili klasični tris blokove planinske transverzale, z vrhovi na Sv. Andreju, Križni Gori in Lubniku ter se namakali tako v morski vodi Strunjanskega zaliva kot sladki kranjskega odprtega bazena. Manjkalo ni niti adrenalinsko-avanturističnih podvigov, saj so obiskali trampolin park v Ljubljani, pustolovski park na Straži pri Bledu ter preživeli paintball spopad v gozdovih domačega kraja.

Družili so se tudi z udeleženci ostalih bližnjih mladinskih centrov, s katerimi jih poleg prijateljstev veže tudi skupni Erasmus+ projekt Kids in action na športnem pikniku. Za glasbeno poslastico meseca je poskrbel glasbeni učitelj Jaka Strajnar z noro cajon delavnico Pri Rdeči Ostrigi. Pred poletnim oddihom pa smo nepozabno mesečno druženje zaključili s “SUP” piknikom na Zbiljskem jezeru.

Vir in foto: Mladinski dnevni center BLOK

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78490

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino