Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Aug. 2019

Mlade družine v Mladinskem centru Prlekije

V Mladinskem centru Prlekije izvajajo več različnih projektov in eden izmed njih je projekt Centra za družine Sožitje. Aktivnosti projekta se odvijajo večkrat na mesec, še posebej rade se jih udeležujejo mlade družine. V prostorih mladinskega centra se udeležujejo delavnic na temo samooskrbe družin in vsebin povezanih s pozitivnim starševstvom. Zaposleni v Mladinskem centru Prlekije mladim družinam tudi svetujejo in pomagajo pri premostitvi morebitnih problemov.

V počitniškem času organizirajo brezplačno varstvo otrok, pod strokovno usposobljenim vodstvom. Na ta način podpirajo mlade družine in staršem olajšajo skrbi, v kolikor nimajo varstva za svoje nadobudneže.

Vir in foto: Mladinski center Prlekije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34264

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino