Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Oct. 2018

Mladi in samooskrbni način življenja

Mladinski svet Murska Sobota je med 3. in 11. septembrom 2018 gostil 24 mladih iz Španije, Romunije, Italije in Slovenije na mladinski izmenjavi Širimo samooskrbni način življenja.

Cilj je bil mladim približati samooskrbo, jo prikazati kot moderno, zanimivo in sproščujočo dejavnost. Udeleženci so se preizkusili v okviru številnih praktičnih delavnic, katerih končni izdelki so bili med drugim zanimivi recepti za izdelavo domačih produktov. Odlična učna priložnost je bil obisk učilnice v naravi v Poljčanah, kjer so na zanimiv in poučen način spoznavali samooskrbni način pridelave. 

Več

Več o Erasmus+ programu in mladinskih izmenjavah si preberi na spletni strani Nacionalne agencije.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina sporočila odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih sporočilo vsebuje.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33582

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino