Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Mar. 2022

Mladi in zdravilni turizem – glasujte za naj promocijski spot

Tema letošnjega 19. mednarodnega tekmovanja Več znanja za več turizma je VODA IN ZDRAVILNI TURIZEM. V sklopu teme so se srednješolci in študentje v nalogah osredotočili na zdravilne učinke vode ter turistične produkte, v katerih so v ospredje postavili dogodivščine ob/na vodi. Mladi so raziskovali tudi zdravilne izvire, terme in toplice.

Turistična tržnica s predstavitvijo bo potekala prvi dan sejma Alpe-Adria v Ljubljani. V Dvorani A1 se bo predstavilo 24 srednješolskih in višješolskih ekip iz Slovenije in tujine (BIH, Hrvaška, Portugalska, Madžarska). Na sejmu bodo mladi na stojnicah predstavili zamisli za nove turistične produkte povezane z vodo in zdravilnim turizmom, posneli pa so tudi že promocijske spote. Zanje lahko na spletni strani Turistične zveze Slovenije glasujete od 16. do 23. marca 2022 do 17. ure. Srednja ali višja šola z najboljšim spotom po izbiri »ljudstva«, bo prejela posebno priznanje.

Vabljeni k ogledu spotov in stojnic!

Vir: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36983

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino