Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Nov. 2020

Mladi iz Mladinskega centra Prlekije nudijo pomoč v času epidemije

»POMAGAJ IN OSTANI ZDRAV!«

Mladi v Mladinskem centru Prlekije si v času epidemije zelo prizadevajo za nudenje pomoči ranljivim skupinam. Ker so mladi manj ogrožena skupina so se odločili nuditi pomoč drugim, ki so veliko bolj ogroženi. Nudijo pomoč za spremstvo in dostopnost do zdravnika, za nabavo nujnih življenjskih potrebščin, obisk lekarne in dostavi hrane.

Osnovnošolcem in srednješolcem nudijo brezplačno učno pomoč pri učenju na daljavo ter pomagajo tudi pri reševanju vseh drugih problemov mladih, ki so nastali zaradi epidemije. Trikrat na teden prejmejo v MCP tudi donacijo viškov hrane od družbeno odgovornega podjetja. V kuhinji Mladinskega centra Prlekije mladi vsak dan pripravljajo tudi tople obroke, ki jih ponudijo vsem prizadetim v tem času epidemije COVID- 19.

Vsi pomoči potrebni lahko pokličejo na telefonski številki: 02 58 48 033 in 031 525 367.

Lahko pa pišejo tudi na e-mail: mcp@siol.net .

Prav tako lahko sporočilo oddajo tisti, ki so pripravljeni komu pomagati.

Vir: Mladinski center Prlekije
 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60044

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino